Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@20:50:03 GMT

شاهکار کادرفنی استقلال!

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۹۳۱۵

شاهکار کادرفنی استقلال!

امثال لیونل مسی و کریس رونالدو و نیمار و ام باپه، جزو مردانی هستند که به دلیل نبوغ بالای شان از هر دام و تله و ترفند تاکتیکی فرار می‌کنند و خیلی بعید است تیمی و کادر فنی‌ای پیدا شود که بتواند تام و تمام، آن‌ها را از جریان بازی خارج کند.

مهاجم الدحیل یعنی اولونگا، اما با هر متر و معیاری جزو چنین مردانی محسوب نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، اما در ۲ بازی، ۵ بار دروازه استقلال را باز کرد درحالیکه تمام گل‌های زده تیم قطری به استقلال ۶ تا بود و همین نشان می‌دهد اولا اولونگا چه مهره تاثیرگذاری در جریان بازی الدحیل است و ثانیا باید توسط کادر فنی استقلال، طوری آنالیز شود که اثرگذاری اش به حداقل برسد.

اولونگا در ۲ بازی برابر استقلال هر کاری که دلش خواست را انجام داد؛ گل اول او در بازی رفت، روی ریباند ضربه ادمیلسون بود. گل دوم را روی پاس اشتباه ریگی در یک مصاف تک به تک زد. گل سوم را بعد از کنترل توپ درون محوطه ۵/۵ متر، چرخشی کامل و ضربه‌ای دقیق وارد دروازه استقلال کرد. گل چهارمش را از روی نقطه پنالتی زد و گل پنجم را با یک ضربه سر حاصل از ارسال از کنار. با این کلکسیون باید چطور کنار آمد و هضم کرد؟

کادر فنی استقلال چطور و چگونه مهاجم اصلی رقیب قطری اش را آنالیز کرده بود؟ آیا اصلا آنالیزی انجام شده و اولونگا تحت فشار بود که توانست فقط ۵ گل بزند؟ مامور مهار اولونگا چه بازیکنی بود؟ نمی‌توان پذیرفت، کادر فنی استقلال این مهاجم را بدون یار مستقیم تحت نظر گرفته و به آن حدی از فوتبال رسیده که تصمیم گرفته با یارگیری منطقه‌ای و فضایی، اولونگا را از جریان بازی خارج کند. اگر نام مامور مهار اولونگا در بازی رفت، مرادمند است چرا بعد از هر بار عدم موفقیت شماره ۳، مامور مهار تعویض نشد و حتی برای چند لحظه، سیاوش یزدانی عهده دار چنین مسئولیتی نشد؟ با تکیه بر کدام توانایی و پتانسیل، مرادمند برابر اولونگا قرار گرفت درحالیکه تنها توانمندی مدافع استقلال، زدن زیر توپ است و انتظار بازیسازی و چیز‌های دیگر از او، اشتباهی نابخشودنی.

در بازی دوم به محلی که خطای پنالتی روی اولونگا رخ داد، نگاه ویژه‌ای باید کرد؛ فضای بین مدافع میانی متمایل به راست و مدافع راست و این دقیقا همان فضایی است که گل دوم اولونگا در بازی برگشت هم رقم خورد. گل سوم اولونگا در بازی رفت هم از فضایی زده شد که بین مدافع میانی و مدافع کناری ایجاد می‌شود. همه این‌ها یعنی اولونگا، استاد قرار گرفتن در فضای ایجاد شده بین زنجیره دفاعی است، ولی کادر فنی استقلال یا موفق به شناخت چنین موضوعی نشده (که بسیار بعید است) یا نتوانسته راهکاری برای فائق آمدن و خنثی سازی چنین ترفندی را پیدا کند یا بازیکنی نداشته که بتواند از پس اجرای تدابیر کادر فنی و مهار اولونگا بربیاید.

تفاوت استقلال و الدحیل اینطور رقم خورد که تیم قطری ۴ امتیاز از ۲ بازی به جیب زد و تنها یک امتیاز نصیب فرهاد مجیدی و یارانش شد. همه این ۴ امتیاز هم بدون شک و تردید به پای اولونگا نوشته می‌شود که ۵ تا از ۶ گل زده الدحیل را یک تنه وارد دروازه رشید مظاهری کرد.‌ای کاش کادر فنی استقلال، آنالیز بهتری از اولونگا می‌کرد و یا اینکه از نظر نیروی انسانی، مهره بهتری داشت که می‌توانست از پس مهار او بربیاید طوریکه مهاجم الدحیل به جای ۵ گل، مثلا ۳ گل می‌زد و یا حتی کمتر؛ همین جزییات است که استقلال را در منگنه تیم قطری و تیم عربستانی قرار داده و باعث شده آن‌ها همچنان به انرژی فراوانی برای صعود از این گروه و ۲ بازی پیش روی شان نیاز داشته باشند آنهم درحالیکه دیاباته و نادری و احتمالا اسماعیلی را فعلا به دلیل مصدومیت از دست داده اند.

 

فوتبالی

منبع: فرارو

کلیدواژه: استقلال فرهاد مجیدی کادر فنی استقلال مهار او ۲ بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۹۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهکار مدافعان پرسپولیس در چهار گل خورده!

به گزارش ورزش سه پرسپولیس تا دقیقه 84 بازی با آلومنیویم اراک با دو گل از میزبانش جلو بود که با توجه به نتایج قبلی سرخ‌ها در اراک دستاورد بزرگی به نظر می‌رسید اما با وجود تغییرات اوسمار برای استحکام بخشیدن به خط دفاع خود شرایط تیم در این خط بدتر شد و رو ی هر چهار گل خورده تقریبا تمام مدافعان پرسپولیس مقصر بودند.

در شرایطی که به خاطر نداریم پرسپولیس در یک مسابقه داخلی یا حتی خارجی طی سال‌های  اخیر چهار گل دریافت کرده باشد و سازمان تدافعی و دروازه‌بان این تیم همواره به گونه‌ای کار کرده‌اند که عملکرد باثبات و درخشانی ارائه داده اند دریافت چهار گل در یک مسابقه حتی اگر مقابل گربه سیاه هم باشد پذیرفتنی نیست؛ نکته ای که اوسمرا ویرا نیز در نشست خبری بعد از حذف تیمش به عنوان مهمترین نگرانی بعد از این بازی از آن یاد کرد.

اما پرسپولیس حد فاصل دقایق 84 تا 122 چهار گل دریافت کرد که رد پای مدافعان این تیم و اشتباهات آنها را می توان در هر چهار گل پیدا کرد.

در صحنه منجر به گل اول ایرالکو این تیم از فضای پشت علی نعمتی استفاده کرد و توپ را روی دروازه پرسپولیس ریخت در حالی که نعمتی آمده بود تا قدرتمندتر از عبد الکرین حسن آن منطقه را ببندد و پوشش دهد.در این صحنه بعد از ارسال توپ روی دروازه کنعانی زادگان دفع توپ بدی داشت، گولسیانی فقط نظاره گر  شد و ریگی هم نتوانست در مواجهه با لیموچی کاری از پیش ببرد و دروازه تیمش باز شد.

در صحنه منجر به گل دوم میزبان توپ روی دروازه پرسپولیس ریخته شد و توسط کنعانی برگشت داده شد اما درست جایی که شروین بزرگ ایستاده بود. در صحنه منجر به این گل ریگی مقصر اصلی بود که اجازه داد بزرگ توپ بگیرد، بچرخد و ضربه نهایی را شلیک کند اما مدافعان هم در جای درستی حضور نداشتند و فضای مقابل شوت بزرگ را خالی کرده بودند.

در صحنه گل سوم حریف با ارسال کرنر از جناح چپ پرسپولیس غیر از گولسیانی که نتوانست توپ را بزند کنعانی و فرجی کوتاهی کردند و بزرگ از روی سر فرجی توپ را تبدیل به گل کرد.

در صحنه گل چهارم ایرالکو این تیم از فضای پشت فرشاد فرجی استفاده کرد و لیموچی بدون مزاحم پیش رفت و کنعانی هم نتوانست در مواجهه با او کاری از پیش ببرد که با پاس عرضی لیموچی توپ از گولسیانی و نعمتی هم عبور کرد و نقی زاده موفق به گلزنی شد. در واقع رد پای هر چهار مدافع پرسپولیس در گل تعیین کننده بازی در وقت های تلف شده  دیده می‌شود.

البته ناگفته نماند شاید اگر پرسپولیس در خط میانی و حمله قدرت حفظ توپ  را داشت و با نمایش بهتر و باکیفیت تر پنج نفر جلوی زمین اجازه نمی داد توپ از زمین حریف بیرون بیاید و خط دفاع تحت فشار قرار بگیرد، این تعداد اشتباه هم رخ نمی داد اما واقعیت اینکه مدافعان پرسپولیس نیز روز خوبی را در اراک پشت سر نگذاشتند.

دیگر خبرها

  • فوری: تصمیم نهایی کادرفنی درباره حسن یزدانی
  • مدافع مصدوم استقلال به تراکتور می‌رسد
  • ماموریت محرمانه یک پرسپولیسی برای شکست استقلال
  • آخرین وضعیت مصدومان استقلال پیش از دیدار با تراکتور
  • مدافع سابق استقلال غایب سپاهان برابر پرسپولیس/ یک خودی در ابهام
  • شاهکار مدافعان پرسپولیس در چهار گل خورده!
  • شیری: می‌توانستیم کار را در ۹۰ دقیقه تمام کنیم
  • سپاهان ستاره‌اش را دوباره به خدمت گرفت!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • نکونام تمرین استقلال را تعطیل کرد